top of page
Roy Meersman

Grote en kleine graafwerken voor particulieren door Roy Meersman uit Oost-Vlaanderen

Heeft u niet het juiste materiaal voor uw graafwerken? Roy Meersman uit kruibeke (Rupelmonde) wél! Bel of mail hem vandaag.

Graafwerken, geen sinecure

Als particulier begint u hoogst waarschijnlijk liever niet zelf aan graafwerken rond uw eigendom. Het is een arbeidsintensief en tijdrovend werk, en zeker als u niet over het goede gereedschap beschikt. Vertrouw dan op Roy Meersman: bij ons zijn uw graafwerken in een mum van tijd gebeurd!

Roy Meersman
Roy Meersman

Tuinen aanleggen met professionele middelen

Ons aannemersbedrijf neemt die taak inderdaad graag van u over. Want wij hebben machines in huis om zowel grote als minigraafwerken aan te vatten. Onze minigraver is een compacte machine waarmee we prima werk leveren op moeilijk bereikbare plaatsen en in smalle doorgangen. Als we een breedte van 71 cm hebben, is de klus zo geklaard. Laat die schop dus maar aan de kant staan en spaar uw rug! Roy Meersman verricht alle graafwerken voor privépersonen in de provincie Oost-Vlaanderen en het noorden van Antwerpen.

Onze grootste graver zetten we in voor:

Het bouwjaar maken van terreinen

Vijvers en zwembaden

Regenwater- en infiltratieputten

Sleuven voor gas, elektriciteit, waterafvoerbuizen

Roy Meersman

Geef ons via het contactformulier op deze website een beschrijving van de uit te voeren graafwerken. U krijgt spoedig een reactie van ons!

bottom of page